Ontwikkeling Rijssenhout

Ontwikkeling Rijssenhout

In opdracht van stichting ter bevordering Leefbaarheid Rijsenhout: Het ondersteunen van de aanvraag Regio Deal met Podium voor architectuur. Zie de luchthaven als aanjager van werkgelegenheid, scholing en als aanjager van experimenten en innovatie, zodat dit een voorbeeld stellende luchthaven wordt.

Bergvliet Villa’s

Bergvliet Villa’s

In het buitengebied van Oosterhout ligt Landgoed Bergvliet. Medio 2017 startte op het landgoed de verkoop van 80 unieke recreatiewoningen op kavels van 288 tot 704 m2. Unieke en exclusieve villa’s op Landgoed Bergvliet met een spraakmakende architectuur en interieur

Aankomst steps bij RDM Campus

Aankomst steps bij RDM Campus

Op maandagavond 11 mei zijn de steps met de drijvende bok Matador 3 over water vervoerd naar Heijplaat. Op de kade van de Heijsehaven stonden adviseur Floor van der Kemp, constructeur Pim Peters en hoofd opleidingen Peter Otting van het Albeda College het transport op te wachten. Zij namen de steps officieel in ontvangst. Op de RDM Campus worden de steps tot kunstwerk omgebouwd. De feestelijke plaatsing van het kunstwerk staat gepland voor oktober 2015 in Hoogvliet.

Stepkunstwerk

Stepkunstwerk

In de jury: van superstep tot kunstwerk   Na 33 jaar en vele honderdduizenden kilometers voor diverse goede doelen, worden twee supersteps binnenkort omgebouwd tot kunstwerk. Leerlingen van het Lyceum Rotterdam voor kunst, wetenschap en ondernemen hebben 20 ontwerpen gemaakt.